top of page
TUS_drogerija_vivin_sklad_800x800_2x (1).png

TUŠ IN TUŠ DROGERIJE PODPRLE VIVIN SKLAD

21.10.2021

Vive se iskreno zahvaljujemo Tušu in Tuš drogerijam, ker so postali partner, prijatelj in podpornik Vivinega sklada. V znak podpore v vseh svojih drogerijah in v spletni trgovini izvajajo projekt »Drobne stvari lahko pustijo velike sledi«, v okviru katerega bodo del sredstev od prodaje izbranih izdelkov namenili Vivinemu skladu. Od vsakega prodanega izdelka, ki so v njihovih drogerijah in na spletu prepoznani po posebnem znaku, bodo Vivinemu skladu namenili določen delež in izbranim varovankam tako omogočili izpolnitev dolgoletnih želja.

Dr. Anja Strojin Štampar, predsednica Lions klub Ljubljana Viva  je v okviru sodelovanja s Tuš in Tuš drogerijami poudarila: »Zahvaljujemo se Tušu in Tuš drogerijam, da so prepoznali prizadevanja Lions kluba Ljubljana Viva. V veliko spodbudo nam je, da smo v okviru Vivinega sklada združili moči, ideje in energijo za izboljšanje kakovosti življenja slovenskih žensk, predvsem iz socialno zahtevnejših okolji. V izredno veselje nam je, da nas Vivin sklad medsebojno povezuje v skupni predanosti optimizmu, upanju in zaupanju v pozitivno prihodnost.«

Kot so izpostavili v Tušu v svoji dobrodelnosti štejejo že več kot 30 let projektov, s katerimi pomagajo ranljivim družbenim skupinam. Še posebej pozorni so na tiste, ki so med nami, potrebujejo pomoč, a so pogosto prezrti. »Veliko pozornosti namenjamo predvsem projektom, ki posameznika opogumijo ter ga opremijo z znanji in veščinami za boljše življenje. Po letošnjem izjemno odmevnem 19. letu našega dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh, ki je namenjen otrokom in ki ga kupci naših trgovin ter drogerij že zelo dobro poznamo, jim tokrat predstavljamo še eno našo plemenito namero za izboljšanje družbe, v kateri živimo,« pojasnjujejo v Tušu.


Hvala vsem, ki boste s svojimi nakupi v Tuš drogerijah podprli naše varovanke na poti do novih znanj, veščin ali želene izobrazbe ter s tem do kakovostnejšega življenja.

Več informacij o projektu najdete na spletni strani https://cutt.ly/vRcOLnl

bottom of page